شناسهٔ خبر: 21355195 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

مواقعی که آشامیدن شیر می تواند کشنده باشد

خبرگزاری میزان- یک پژوهشگر طب سنتی گفت: شیر را چه محلی و چه پاستوریزه ناشتا نخورید زیرا تولید سردی می‌کند و مخصوصاً اول صبح برای کودکان تهوع‌آور است.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان،  محمدمهدی شیرمحمدی، پژوهشگر طب سنتی درباره خوردن شیر در اول صبح و به صورت ناشتا گفت: مصرف اغلب لبنیات و مخصوصاً شیر پاستوریزه موجود در بازار برای افراد سرد‌مزاج آن هم در صبحگاه، مضر و خطرناک است.

 

وی ادامه داد: توصیه می شود شیر محلی تهیه کنید و حتما قبل از مصرف آنرا بجوشانید؛ شیر را چه محلی و چه پاستوریزه حتی الامکان ناشتا نخورید چون تولید سردی می‌کند و مخصوصاً اول صبح برای کودکان تهوع‌آور است. همچنین تهوع بسیاری از کودکان در مدرسه ناشی از شیر است.

 مواقعی که آشامیدن شیر می تواند کشنده باشد

با این حال، شیر فواید بسیاری دارد بنابراین پیشنهاد می شود شیر را مخصوصاً صبحها و ناشتا، اینگونه مصرف کنید تا سردی آن گرفته شود:

 

1- حتماً شیر گرم باشد.

 

2- به هر لیوان شیر یک قاشق غذاخوری گلاب اضافه کنید.

 

3- شیر را با یکی از این اقلام مصرف کنید: خرما، شیره انگور، شیره خرما، عسل.

انتهای پیام/

 

 

 

نظر شما