به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله بهمنش بعد از ظهر چهارشنبه در جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی استان افزود: دستگاه ها همکاری لازم برای ساماندهی کشتارهای غیر مجاز را داشته باشند و ساماندهی این حوزه نباید تنها در شعاع خاصی از استان باشد و تحقق ساماندهی در تمام نقاط استان ضروری است.
بهمنش تصریح کرد: نگاه مردم باید به مقوله بهداشت مواد غذایی تغییر کند و آگاهی بخشی در حوزه بهداشت ضرورت دارد.
بهمنش بر انتقال اطلاعات و آگاه کردن مردم نسبت به میزان سموم موجود در محصولات تاکید کرد.
وی با اشاره به انجام اقداماتی در حوزه کشتارگاه ها گفت: کشتارگاه ها باید مجهز به اتاق پیش سرد باشند.
نظر شما