شناسهٔ خبر: 20936881 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

افزایش 20 درصدی تولید گوشت قرمز توسط عشایر چهارمحال و بختیاری

صاحب‌خبر -

یدالله چراغپور روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا، مطلوب بودن بارش های بهاری و غنی بودن اغلب مراتع مناطق ییلاقی، مهار و کنترل به موقع بیماری دامی از جمله 'تب برفکی' توسط شبکه های دامپزشکی را ازعمده دلایل افزایش تولید گوشت قرمزعشایر استان دانست.
وی اعطای تسهیلات ارزان قیمت به خانوارهای عشایری به منظور تسهیل در معیشت و تامین علوفه مورد نیاز فصول سرد سال در مناطق قشلاقی توسط دولت تدبیر و امید را از دیگر دلایل افزایش تولید پروتئین در بین عشایر کوچرو عنوان کرد.
معاون توسعه وعمران امورعشایر چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه عشایر در 85 درصد از گستره جغرافیایی این استان پراکنده‌اند، اظهار کرد: جمعیت عشایر استان 126 هزار نفر است که 25 درصد گوشت استان توسط این قشر تولید می‌شود.
وی افزود: عشایر استان با داشتن یک میلیون و 700 هزار راس دام سبک بیش از 60 درصد تولیدات دامی استان را تامین می‌ کنند.
وی از تولید 19 هزار و 103 تن محصولات لبنی توسط عشایر کوچرو در مناطق ییلاقی استان رد سال جاری خبر داد و گفت: در این مدت نیز250 تن محصول پشم گوسفند توسط عشایر تولید و روانه بازار مصرف شد.
معاون توسعه و عمران امورعشایر چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه بیش از 70 درصد پشم استان توسط عشایر تهیه و تولید می‌شود، تصریح کرد: 35 درصد صنایع ‌دستی تولیدی استان توسط عشایر تامین می‌شود.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری با داشتن 126 هزار نفر جمعیت عشایری به همراه یک میلیون و 700 هزار راس دام سبک بعد از استان فارس دومین استان عشایر نشین کشور است.
خبرنگار: مرتضی شاهوردی**انتشار:جهانبخش صفری
6199/6021

انتهای پیام /*

نظر شما