شناسهٔ خبر: 20529936 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

استاد علوم سیاسی دانشگاه تربت حیدریه:

تصویب تحریم‌های جدید، برجام را به نقطه پایانی نزدیک کرده است

استاد علوم سیاسی دانشگاه تربت حیدریه گفت: تصویب تحریم های جدید عملا برجام را به نقطه پایانی نزدیک کرده، نقطه ای که شاید دیگر برگشتی برای آن متصور نیست.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین محمدی در گفت و گو با تابان تربت، اظهار کرد: افکار عمومی انتظار دارند که مسئولان در دولت و مجلس و همچنین قوه قضائیه نسبت به بدعهدی ها و نقض آشکار توافق بین المللی تصمیم مناسب و قاطعی را اعمال کنند.

 

وی تصریح کرد: چنانچه این مهم محققق نشود آمریکا بعنوان ناقض اصلی برجام احساس می کند که جمهوری اسلامی ایران در موضع ضعف و انفعال قرار گرفته و تلاش خواهد کرد تا ایران را به بهانه های مختلف ناقض برجام به دنیا معرفی کند.

 

این تحلیلگر مسائل سیاسی، تحریمهای جدید آمریکا را ادامه مواضع خصمانه دولتمردان این کشور علیه ملت ایران عنوان کرد و افزود: هر چه از زمان اجرای توافق می گذرد بدعهدی های طرف مقابل سرعت بیشتری به خود گرفته و سیاستمداران ایالات متحده با وقاحت افزون و به بهانه های مختلف سعی در اعمال تحریم های ظالمانه دارند.

 

محمدی افزود: تصویب تحریم های جدید عملا برجام را به نقطه پایانی نزدیک کرده، نقطه ای که شاید دیگر برگشتی برای آن متصور نیست و همه طیف های سیاسی در داخل به خوی استکباری سیاستمداران آمریکایی متقاعده شده باشند.

 

وی بیان داشت: آمریکائیها در نقض عهد ید طولایی دارند و از زمانی که دولت یازدهم با لبخند و تزویر سخن از مذاکره و رفع تحریمها زد؛ اما در مقابل و همان ابتدا طرف غرب بنای ناسازگاری را گذاشت این نکته رشن تر شد به طوری که اکنون نیز وزیر امور خارجه کشورمان در یک دیپلماسی رسانه ای در آمریکا بر نقض آشکاربرجام تاکید دارد.

 

محمدی اظهار کرد: رئیس جمهور فعلی آمریکا در اجلاس 20 سعی کرد کشورهای اروپایی را از تعامل با ایران منصرف کند و بار دیگر بر نقض یک توافق بین المللی صحه گذاشت.

 

وی گفت: رفتارهای تحقیر آمیز آمریکا که دیگر واکنش به آن موافق و مخالف نمی شناسد باید عامل وحدت و همصدایی در داخل کشور را افزون و ضمن محکومیت این رفتارهای خصمانه مسئولان را به اتخاذ تصمیم قاطع و مناسب متقاعد کند.

 

این تحلیلگر سیاسی تاکید کرد: نشست اخیر برجام در وین نشان داد که کشورهای اروپائی در مقابل نقض آشکار برجام و بدعهدی آمریکائی ها سیاست سکوت را در پیش گرفته و عملا به آنچه که جامعه بین المللی اطلاق شده امیدی نیست و سیاستمداران داخل کشور باید هر چه سریعتر همراه با کمیته نظارت بر برجام تصمیم قاطع و مناسبی در برابر بدعهدی های آمریکا اتخاذ کنند.

 

انتهای پیام/

نظر شما