شناسهٔ خبر: 20516406 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

معاون امور اقتصادی و بازرگانی وزیر صنعت:

اصناف بدون گرفتن تسهیلات سالانه 200 هزار شغل ایجاد می‌کنند

معاون امور اقتصادی و بازرگانی وزیر صنعت با بیان اینکه اصناف سنتی به جای مقاومت در برابر فضای مجازی تلاش کنند تا شرکت‌های هلدینگ را در حوزه‌های خود ایجاد کنند، گفت: اصناف بدون تسهیلات سالانه حدود 200 هزار شغل ایجاد می‌کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار بازرگانی خبرگزاری فارس یدالله صادقی امروز در  نهمین اجلاسیه دوره ششم نمایندگان اتاق اصناف ایران با بیان اینکه تکنولوژی به زندگی مردم نفوذ کرده است، گفت: نفوذ تکنولوژی قابل کنترل نیست و نمی‌توان در مقابل آن دیوار کشید.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: بنابراین توصیه ما این است که واحدهای سنتی به جای مقاومت در برابر این تکنولوژی و فضای جدید تلاش کنند تا شرکت‌های هلدینگ را در حوزه‌های خود ایجاد کنند تا با کمک این شرکت‌ها فرآیند تولید و توزیع یکپارچه ایجاد  شود و شرایط برای سود بیشتر واحد صنفی و مصرف‌کننده فراهم شود.

وی گفت: اگرچه اصناف تسهیلاتی در اختیار ندارند اما به طور چراغ خاموش سالانه بین 150 تا 200 هزار شغل ایجاد می‌کنند.

معاون وزیر صنعت با بیان اینکه شورای عالی کار توجه به واحدهای کوچک را مورد بررسی قرار داده است، افزود: در جلسات شورای عالی کار به این نکته تاکید شده که واحدهای صنعتی بزرگ دیگر اشتغال چندانی ایجاد نمی‌کنند و براساس نقش اصناف در ایجاد اشتغال باید در قوانین کمک‌های بیشتری به آنها شود.

معاون امور اقتصادی و بازرگانی وزیر صنعت با اشاره به کسب و کارهای اینترنتی اظهار داشت: به غیر از چند کشور پیشرفته در اکثر کشورهای جهان سهم فروشگاه‌های بزرگ و اینترنتی 20 درصد سهم بازار هم نمی‌شود.

وی افزود: البته در ایران حتی برای رسیدن به این 20 درصد هم ظرفیت وجود ندارد و در مقایسه با مساحتی که به خرده‌فروشی‌ها تعلق دارد، حجم فروشگاه‌های بزرگ از این هم کمتر است به طوری که این  رقم در شهرهای کوچک یک تا 2 درصد و در شهرهای متوسط  5 درصد و در کلان‌شهرها حدود 8 درصد است.

صادقی با بیان اینکه برای دریافت حق عضویت از این واحدها و نحوه کار آنها برنامه‌هایی تدوین شده گفت: این برنامه‌ها در این راستا است تا اصناف سنتی مطمئن شوند که اجازه محدود کردن کسب و کار آنها داده نمی‌شود.

وی با بیان اینکه در گذشته بسیاری از کسب و کارهای اینترنتی علاقمند بودند که به عنوان زیرمجموعه‌ای از وزارت ارتباطات، کار یا معاونت علمی ریاست‌جمهوری فعالیت کنند گفت: اما تأکید ما بر این است که که برای کنترل پدیده مذکور باید فعالیت این بخش زیرمجموعه اصناف باشد. 

انتهای پیام/

 

نظر شما