شناسهٔ خبر: 20470126 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: آی‌تی‌‌من | لینک خبر

خوشحالیم که بخش خصوصی چنین نمایشگاه پر رونقی برگزار کرده است

صاحب‌خبر -

فناوران- دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور پس از افتتاح مراسم به بازدید از سالن های شرکت های بخش خصوصی، دولت الکترونیکی و الکام استارز پرداخت. وی حین بازدید از سالن 38 نمایشگاه الکامپ در جمع خبرنگاران عنوان کرد: سازمان نظام صنفی رایانه ای الکامپ پر رونقی را برپا کرده است.
ابوالحسن فیروزآبادی با بیان برگزاری سه دوره پیاپی نمایشگاه الکامپ با مدیریت سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور گفت: خوشحالیم که بخش خصوصی و صنف فعال است و نمایشگاه خوب و پررونقی برپا کرده است.
وی درباره برپایی سالن الکام استارز در نمایشگاه الکامپ گفت: حمایت از استارت آپ ها یکی از مهم ترین اقداماتی است که در برنامه شورای عالی فضای مجازی هم وجود دارد.
دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور ادامه داد: روند اقتصاد جهانی هم به سمت اقتصاد دانایی محور مبتنی بر استارت آپ ها در حرکت است و این گروه می توانند ظرفیت ها را به ویژه در حوزه ICT تبدیل به فعلیت کنند.
فیروزآبادی همچنین گفت: شورای عالی فضای مجازی الزامات شبکه ملی اطلاعات را تصویب کرده و وظایف بیش از 30 سازمان را تعیین تکلیف کرده است. اخیرا هم برای هر سازمان در حال برگزاری جلسات توجیحی در مرکز ملی فضای مجازی هستیم. وی درباره فاز سوم شبکه ملی اطلاعات که قرار است روز یکشنبه در نمایشگاه الکامپ افتتاح شود نیز توضیح داد: براساس الزامات تعیین شده، شبکه ملی اطلاعات به صورت فازبندی شده در حال توسعه است و در این فاز بحث ایمن سازی شبکه مورد توجه است.
دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور درباره سند نظام پیشگیری از حوادث سایبری نیز گفت: با توجه به حوادث زیادی که برای شهروندان و سازمان ها و نهادها اتفاق افتاده است، سندی برای پیشگیری از این نوع حوادث تدوین شده که به زودی در شورای عالی فضای مجازی مطرح می شود. دبیر شورای عالی فضای مجازی با انتقاد از اینکه موضوعات کارگروه تعیین مصادیق فیلترینگ نباید به بیرون تسری پیدا کند، گفت: درصورتی که موضوع اختلاف نظر در این زمینه بیش از حد شود، شورا ورود می کند. 
فیروزآبادی درباره ورود شورای عالی فضای مجازی به موضوع اختلاف نظر وزارت ارتباطات با دادستانی کشور در زمینه سرویس تلگرام نیز گفت: برای این گونه اختلافات در کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه مکانیزمی پیش بینی شده که به نظر می رسد پاسخگوی حل مسائل باشد؛ به نحوی که نظام رای گیری در جلسات این کارگروه وجود دارد.
وی ادامه داد: در خصوص سرویس تلگرام شاهد آن هستیم که مواردی به بیرون از این کارگروه تسری پیدا کرده که از نظر من صلاح نیست؛ در صورتی که این موارد بیش از حد به بیرون تسری یابد، در شورای عالی فضای مجازی به آن خواهیم پرداخت.
دبیر شورای عالی فضای مجازی در خصوص نحوه رای گیری در تعیین کارگروه مصادیق فیلترینگ که بعضاً مورد اعتراض دادستانی کل کشور قرار دارد، گفت: نظام رای گیری در این کارگروه درست است و ممکن است انتقاداتی به تصمیمات کارگروه وارد باشد اما به طور کل نظام رای گیری مشکلی ندارد.
فیروزآبادی در پاسخ به این سوال که آیا درباره مسوولیت وزارت ارتباطات در دولت دوازدهم با شما صحبت شده، گفت: نه! با کسی مذاکره نشده است.
 ابوالحسن فیروزآبادی همچنین ضمن بازدید از برخی غرفه ها و صحبت با مدیران کسب وکارها و آشنایی با انواع خدماتی که غرفه های مختلف ارایه می دهند، جو حاکم بر سالن را بسیار پرانرژی و سازنده توصیف کردند و از عوامل برگزاری نمایشگاه به دلیل ارتقای چشمگیر کیفی و کمی الکام استارز امسال نسبت به سال پیش قدردانی کرد.فیروزآبادی درباره شرایط و نحوه برگزاری الکام استارز گفت: سال پیش هم از سالن الکام استارز بازدید کرده بودم، اما چیزی که امسال در این سالن مشاهده می کنیم بسیار فراتر از تصور ما درباره کسب وکارهای نوپاست.
دبیر شورای عالی فضای مجازی با دعوت از سایر مسوولان و تصمیم گیران برای بازدید از سالن الکام استارز گفت: باید همه با توانمندی جوانان ایرانی و نوآوری و پیشرفت شرکت های نوپا آشنا شوند.
وی در پاسخ به این سوال که نوآوری حوزه ای است که در آن همواره قانون نسبت به دستاوردهای نوآورانه تاخیر دارد، گفت: اتفاقا برگزاری رویدادهایی از این دست باعث می شود مسوولان متوجه تغییراتی که در فضای اشتغال و کارآفرینی کشور به وجود آمده بشوند و با تعدد ذی نفعانی که نیازمند تغییر قوانین و وضع قوانین به روز و کارآمد هستند قانون گذاران هم به حمایت بیشتر از فضای کارآفرینی کشور بپردازند.
در ادامه بازدید فیروزآبادی از الکام استارز، مصطفی امیری مدیرعامل زرین پال با وی درباره فیلتر شدن سایت های فین تک گفت وگو کرد. امیری با نشان دادن نمودار آماری افت چشمگیر درآمد این شرکت در اثر فیلترینگ و عدم بازگشت شرایط به حالت پیشین حتی پس از رفع فیلتر گفت: آنچه در یک کسب وکار اینترنتی اهمیت دارد اعتماد کاربر است. هنگامی که یک سایت به هر دلیلی فیلتر می شود بسیاری از کاربران دیگر اعتماد سابق را به سایت و خدماتش ندارند و لطمه های جبران ناپذیری به اعتبار و درآمد سایت وارد می شود.
فیروزآبادی در پایان ضمن آرزوی موفقیت برای تک تک شرکت های حاضر در الکامپ ابراز امیدواری کرد با رفع موانع قانونی و تسهیل در فرآیندهای راه اندازی کسب وکارها، اقتصاد ایران به شکوفایی ای که شایسته نام ایران است، دست یابد.
براساس این گزارش سازمان نظام صنفی رایانه ای امسال بزرگ ترین و مرغوب ترین سالن الکامپ (سالن 8 و 9) را به استارت آپ ها اختصاص داده است و حدود 300 کسب و کار نوپا در این بخش حضور دارند.

نظر شما