شناسهٔ خبر: 20233136 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه حمایت | لینک خبر

محمدرضا داورزنی:

اخبار

صاحب‌خبر -

محمدرضا داورزنی معاون وزیر ورزش پس از مجمع انتخاباتی فدراسیون اسکیت در خصوص مسائل مهمی با خبرنگاران صحبت کرد. داورزنی در خصوص انتخاب هیات مدیره باشگاه پرسپولیس، نظارت وزارت ورزش بر اردوهای برون مرزی، نتایج تیم ملی تکواندو و همچنین آخرین وضعیت فدراسیون تیروکمان نظرات خود را مطرح کرد.
محمدرضا داورزنی درباره نظارت وزارت ورزش بر اردوهای خارج از کشور گفت: سیاست کلی سال 96 که توسط وزیر ابلاغ شد و در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی بود، مدیریت بهتر بر منابع مالی است. در سال گذشته 16 هزار و 660 نفر در شورای برون‌مرزی مصوبه داشتیم که این تعداد چیزی نزدیک به 7، 8 میلیون دلار ارز دولتی گرفته بودند که البته از سایر منابع نیز استفاده شده بود.  از طرف دیگر سیاست ما این است که سفرهایی صورت بگیرد که در جهت ارتقای فنی باشد و فقط صرف برگزاری اردوی تدارکاتی و استفاده از مسائلی همچون چمن و هتل نباشد. به همه فدراسیون‌ها اعلام شده است که نظر وزارت ورزش در خصوص چنین اردوهایی منفی است. در واقع سفری باید برنامه‌ریزی شود که در آن بازی تدارکاتی صورت بگیرد، البته این بازی تدارکاتی نیز باید با تیم‌های قابل قبول یا ملی باشد و در صورت برنامه‌ریزی دیدار با تیم‌های سطح پایین این موضوع نیز در شورای برون‌مرزی مورد بررسی قرار می‌گیرد، منظورمان این است که حریفان تدارکاتی باید هم‌تراز یا بالاتر از تیم اعزامی کشورمان باشد.  داورزنی درخصوص پول‌های بلوکه شده فدراسیون فوتبال در فیفا عنوان کرد: فدراسیون این موضوع را پیگیری می‌کند البته بخش دیپلماسی نیز به دنبال راهکاری هست تا موضوع حل شود. فکر می‌کنم با توجه به همه شرایط این امید وجود دارد که فدراسیون می‌تواند این پول‌ها را بگیرد. محدودیت‌هایی که در تحریم‌ها از گذشته مانده بود برداشته شده و فکر می‌کنم با رایزنی‌ها و حمایت بانک مرکزی و وزارت امور خارجه این اتفاق محقق شود.  وی درباره هیات مدیره باشگاه‌ پرسپولیس و معرفی اعضای آن تصریح کرد: هر دو باشگاه پرسپولیس و استقلال برای وزارت ورزش مهم هستند چرا که متولی آنهاست. فکر می‌کنم تا پایان هفته جاری یا نهایتا شنبه هفته آینده اعضای هیات مدیره پرسپولیس نیز معرفی می‌شوند تا این تیم با خیالی راحت کار خود را به جلو ببرد.
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان در خصوص اینکه گفته می‌شود یک اسپانسر با اعمال زور به هر دو باشگاه پرسپولیس و استقلال زمینه دیدار این دو تیم در آلمان را فراهم کرده، گفت: این موضوع یک بیزینس پلن دارد، در واقع برگزاری این دیدار نه تنها برای دو باشگاه هزینه ندارد بلکه حتی می‌تواند برای آنها و همچنین صداوسیما درآمدزا باشد و منابع پول ایجاد کند.
داورزنی در خصوص برخی از روسای فدراسیون‌ها که عنوان می‌شود دوشغله هستند، اظهار داشت: هر رئیس فدراسیونی که دوشغله باشد طبق مقررات با او برخورد می‌کنیم.  وی با اشاره به اینکه درخشان رئیس فدراسیون دوشغله نیست، ادامه داد: هر کسی که در خصوص دوشغله بودن نامش مطرح شده باشد سیستم نظارتی با او برخورد می‌کند.
معاون وزیرورزش درباره ولخرجی باشگاه استقلال در فصل نقل‌وانتقالات گفت: هیات مدیره باشگاه این موضوع را بررسی خواهد کرد و در واقع برنامه‌ها متناسب با میزان درآمد باشد که البته این موضوع در خصوص همه باشگاه‌ها صدق می‌کند. وزارت ورزش دخالتی دراین‌باره نمی‌کند اما نظارت دارد، نقش هیات مدیره نیز این است که حواسش به چنین مسائلی باشد. در واقع هیئت مدیره نقش کلیدی دارد.
داورزنی درباره شرایط فدراسیون تکواندو و نتایج اخیر این تیم گفت: فدراسیون تکواندو در ارزیابی سال 95 در مجموع فعالیت‌هایش به عنوان فدراسیون برتر انتخاب شد اما نتیجه موردانتظار در المپیک و مسابقات قهرمانی جهان این بود که به موفقیت نیز برسد. این انتظار را همین فدراسیون در مردم ایجاد کرده است اما اتفاقات دو سال اخیر و کمی اختلاف نظر‌ها باعث شده که آن همدلی که باید وجود داشته باشد کمرنگ باشد. اختلاف سلیقه‌هایی وجود دارد که راه‌حلش این است که همدلی را ایجاد کنیم و ما یک آسیب‌شناسی انجام خواهیم داد و هر اقدامی که لازم باشد صورت می‌گیرد. نکته کلیدی تفرقه‌ای است که شکل گرفته است، در واقع زحمات زیادی کشیده شده اما این اختلاف نظرها باعث تخریب آنها شده است. انتظار مردم این است که تکواندو روی سکو باشد ومردم نیز الان گله‌مند هستند و وزارت ورزش و فدراسیون باید هم‌افزایی را ایجاد کنند.
وی در خصوص شرایط فدراسیون تیراندازی با کمان و مسائل مربوط به اساسنامه این فدراسیون گفت: صحبتی که با فدراسیون داشته‌ایم این بوده که اساسنامه‌ای که به فدراسیون جهانی ارسال کرده‌اند به تصویب دولت نرسیده بود و نمی‌توانیم براساس آن اساسنامه نیز انتخابات را برگزار کنیم، تلاش ما این است که اساسنامه‌ای مورد تایید قرار بگیرد که هم قوانین داخلی و هم منشور المپیک در آن رعایت شده باشد وبه تایید دولت نیز برسد. موضوع اساسنامه فدراسیون‌ها در بخش بررسی نهایی است، فرمت کلی کار بدین گونه است که 70 درصد مسائل مربوط به اساسنامه در همه فدراسیون‌ها مشترک است و 30 درصد بحث مربوط به هر فدراسیون است. اساسنامه جدید به مقدار زیادی با اساسنامه قبلی تفاوت دارد، نظارت دولت نیز در سیاست‌گذاری‌های کلان دیده شده است و توجه دولت را در امورات اجرایی فدراسیون دیده‌ایم. هیچ نشانه‌ای از دخالت دولت در اساسنامه جدید وجود ندارد، دخالت یعنی عزل و نصب و ورود مستقیم به مسائل هر فدراسیون که این مورد در اساسنامه جدید وجود ندارد، کمیته بین‌المللی المپیک در سال 2016، 17 بند را به فدراسیون‌های جهانی ابلاغ کرد که در آنها به اختیارات فدراسیون‌ها و همچنین نقش دولت‌ها اشاره می‌کند، بدون حضور دولت امکان کار کردن نیست و دولت نیز می‌گوید که باید چارچوب‌های کلی و اصلی رعایت شوند. حضور دولت در مجامع به عنوان یک عضو است  و ما دراساسنامه جدید نقش حوزه‌های تخصصی ورزش را بیشتر دیده‌ایم.

نظر شما