شناسهٔ خبر: 19601761 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: نصر-قدیمی | لینک خبر

گزارش نصر از آیین اختتامیه دوازدهمین جشنواره استانی تئاتر دانشجویی «پودس» در تبریز؛

تبدیل تبریز به دومین قطب تئاتر و سینمایی کشور / معرفی برگزیدگان دوازدهمین جشنواره تئاتر پودس

نصر: آیین اختتامیه دوازدهمین جشنواره استانی تئاتر دانشجویی «پودس» به همت کانون نمایش دانشکده هنرهای نمایشی دانشگاه نبی اکرم (ص)، در ساختمان تئاتر شهر برگزار و با معرفی آثار و هنرمندان برتر به کار خود پایان داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش نصر،دوازدهمین جشنواره استانی تئاتر دانشجویی «پودس» از دوم تا پنجم خرداد ماه برگزار و اهداف و رویکرد این جشنواره استانی ، حمایت و شناساندن نمایشنامه نویسان جوان بومی و کشوری ، آشنایی با هنر نمایشنامه خوانی با رویکرد به بسط و گسترش نمایشنامه خوانی  ، آشنایی با آثار فاخر ایرانی و خارجی و نمایشنامه نویسان بود.

این گزارش حاکی است، دوازدهمین جشنواره استانی تئاتر دانشجویی «پودس» در بخش نمایشنامه خوانی ( صورت رقابتی) با رویکرد نویسندگی بومی- خوانش گردانی- خوانشگری مرد و زن- اکت خوانی- موسیقی- پوستر و اعلان مورد داوری قرار گرفت، و سقف آثار پذیرفته شده 18 اثر  بود.

تبریز به دومین قطب تئاتر و سینمایی کشور می کنیم

عبدالحسین لاله مدیر گروه نمایش دانشگاه نبی اکرم تبریز در آئین اختتام این جشنواره با بیان اینکه  تمام این فرصت ها و پیشرفت ها در سایه تلاش بزرگانی حاصل شد که امروز در کنار ما نیستند گفت: تک تک ما وظیفه داریم با حفظ حرمت و شان این هنر کهن نتیجه تلاش های بزرگان این عرصه تئاتر کشور تبریز را ارج نهیم.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه نبی اکرم قدم های موثری در استعدادیابی، تربیت هنرمندان جوان و همچنین معرفی و توسعه تئاتر منطقه برداشته است ، افزود: برگزاری دوازده دوره پیاپی جشنواره پودس حاکی از اهمیت و عملکرد موفق این جشنواره است و همچنین برای ثبت ملی این جشنواره و برگزاری آن به صورت کشوری قدم هایی را برداشته ایم.

وی با بیان اینکه برگزاری این جشنواره به صورتملی قدمی برای  تبدیل تبریز به دومین قطب تئاتر و سینمایی کشور است، تشریح کرد:تبریز این قدرت را مدیون بزرگانی است که در بین ما نیستند و در سایه تلاش هایی که همه کردند.

لاله ادامه داد: کسانی  که در این جشنواره جایزه نگرفتند ناامید و مایوس نباشند، هنرمند واقعی برای جشنواره و جایزه گرفتن کار نمی کند بلکه بزرگترین خواسته یک هنرمند بیان صحیح مفاهیم و همراه شدن با مخاطب است.

این گزارش می افزاید، در مجموع از 6 شهرستان تبریز، مراغه، مرند، عجب شیر، اهر، ممقان آثار نمایشی به دبیرخانه ارسال و در جشنواره شرکت کردند که دو بخش نمایشنامه خوانی و نمایش رادیویی برگزار شد و در پی آن 103 نمایشنامه به دبیرخانه رسید که از 61 اثر بازبینی شده 18 اثر به مرحله نهایی جشنواره راه یافت.

ما برای این جشنواره اشک ریختیم

رسول ایرانژاد، دبیر اجرایی دوازدهمین جشنواره تئاتر دانشجویی پودس، در آئین اختتام این جشنواره، گفت: تشکر می کنم از کسانی که جشنواره پودس را طی 11 سال برگزار کرده و امروز این راه را به ما سپردند.

وی با ابراز احساس خود در دوران برگزاری این جشنواره گفت: ما برای این جشنواره اشک ریختیم، تلاش و زحمت های گروه  به اینجا رسیدایم و امیدواریم این راه در سال های بعد نیز ادامه داشته باشد.

وی در رابطه با برنامه های آتی کانون نمایش دانشکده هنرهای نمایشی دانشگاه نبی اکرم (ص) گفت: کانون نمایش دانشگاه به منظور تبادل فکر و همکاری فرهنگی و هنری از قبیل اجرای تیاتر، نمایشنانه خوانی و نمایشهای رادیویی در حال رایزنی با دانشگاه هنر، دانشکده هنر و معماری و همچنین پردیس هنرهای زیبا است.

دبیر اجرایی دوازدهمین جشنواره تئاتر دانشجویی پودس، گفت: برای اولین بار امسال نمایش رادیویی، جلسات نقد و بررسی و ورکشاپ به برنامه های جشنواره پودس اضافه شد و امیدواریم سالهای آینده با حضور و کمک اساتید بتوانیم بهتر و قدرتمندتر این راه را ادامه دهیم.

در ادامه این مراسم، برگزیدگان دوازدهمین جشنواره استانی تئاتر دانشجویی پودس معرفی شدند:

 

توضیح خوان:

حسین سعیدی، نمایش «قضیه متران پاژ»

 

- بازیگری زن :

مقام سوم: دلارام حبیب پیران - رومینا نیک اندیش برای نمایش «خواب در فنجان خالی»

مقام دوم: سئودا عبدالعظیم زاده برای نمایش های « قرار ملاقات» و «هتل ایران»

مقام اول: میترا آهور برای نمایش های «کافه سایه» و «یک غزل نمناک»

 

- بازیگری مرد:

مقام سوم: گروه بازیگران «قهوه قجری»

علی گرگانی ، مصطفی پور قاسم ، رضا باقر پور ، رضا فرشباف

مقام دوم: مرتضی میرزازاده «خواب در فنجان خالی»

مقام اول: سعید سرشار برای نمایشنامه خوانی «فیلادلفیا مهم نیست»

- بخش کارگردانی:

مقام سوم: علی کاظمی وند برای نمایشنامه خوانی «خواب در فنجان خالی»

مقام دوم: به صورت مشترک  به فاطمه تیموری برای نمایشنامه خوانی «قهوه قجری» و سعید سرشار برای نمایشنامه خوانی «فیلادلفیا مهم نیست»

مقام اول: یوسف علیزاده برای نمایش «هتل ایران»

 

- پوستر :

نمایشنامه خوانی «کیک عروسی» با طراحی مهدی گودرزی

 

- بخش نمایشنامه نویسی:

محمدرمضانی، نادر ساعی ور، علی پوریان تجلیل شدند.

 

گفتنی است: رتبه اول آرای تماشاگران را نمایشنامه خوانی «هتل ایران» کسب کرد و  طبق نظر هیئت داوران نمایشنامه خوانی «هتل ایران» اثر برگزیده جشنواره معرفی شد.

انتهای پیام/

نظر شما