شناسهٔ خبر: 19062485 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

مصرف میوه ریسک ابتلا به دیابت را کاهش می‌دهد

R41383/P41383/S9,1299/CT12

محققان عنوان می کنند مصرف میوه ریسک ابتلا به دیابت را تا ۱۲ درصد کاهش می دهد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، محققان دانشگاه آکسفورد عنوان می کنند مصرف یک کاسه میوه در روز ریسک ابتلا به دیابت را تا 12 درصد کاهش می دهد. همچنین در افراد دیابتی، مصرف میوه تازه بیش از سه روز در هفته با کاهش 17 درصدی ریسک مرگ مرتبط است.

همچنین یافته ها نشان داد مصرف میوه توسط افراد دیابتی موجب کاهش بروز عوارض و مشکلات ناشی از دیابت تاثیرگذار بر عروق بزرگ خون مربوط به بیماری قلبی وسکته و عروق ریز خون مرتبط با بیماری های کلیوی، بیماری های چشمی، و نوروپاتی از 13 تا 28 درصد می شود.

در این مطالعه، محققان حدود 500 هزار فرد را در چین ارزیابی کردند و دریافتند افرادی که افزایش مصرف میوه تازه داشتند در حدود 0.2 درصد کاهش در ریسک ابتلا به دیابت در طول 5 سال مشاهده شد.

همچنین مصرف بیشتر میوه تازه در افراد دیابتی، منجر به کاهش ریسک مرگ تا 1.9 درصد در طول 5 سال و همچنین کاهش ریسک مشکلات قلبی عروقی می شود.

منبع:مهر

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه سایر رسانه‌ها

نظر شما