هميشه توازن بين مصرف پروتئين ها، چربيها و قندها و مواد نشاستهاي بايد برقرار بماند و در هر وعده غذا همراه با مواد نشاستهاي و قندي حتماً بايد از پروتيئن ها، چربي ويتامينها و املاح استفاده گردد تا سازمان و ساختمان بدن بخوبي حفظ شود و اعمال و رفتار انسانها به غذاهاي مصرفي بستگي دارد و کسانيکه کمتر از پروتئينها و قندها بهره ميگيرند کمتر ميتوانند فکر کنند و يا اعمال و رفتار خود را کنترل کنند. و کساني که بيشتر اعمال نرمي و لطافت و حالت خنده در چهره آنان ظاهر ميشود افرادي هستند که مقدار مصرف چربي و قندها در بدن آنها فزوني نشان ميدهد و در صورتي که مصرف پروتئينها و مواد گوشتي افزون گردد در جديّت و پايداري در افکار و اعمال و رفتار بيشتر قابل رويت ميباشد.
نويسنده دکتر نجم الدين حاجي سيدحسني
گرد آورنده : محمد تقي اشتري دليوند
∎
نظر شما