شناسهٔ خبر: 19010206 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه آفرینش | لینک خبر

رعايت توازن در مصرف پروتئين ها، چربي‌ها ، قندها و نشاسته‏ها ضامن سلامتي است

صاحب‌خبر -

هميشه توازن بين مصرف پروتئين ها، چربي‌ها و قندها و مواد نشاسته‏اي بايد برقرار بماند و در هر وعده غذا همراه با مواد نشاسته‏اي و قندي حتماً بايد از پروتيئن ها، چربي ويتامين‌ها و املاح استفاده گردد تا سازمان و ساختمان بدن بخوبي حفظ شود و اعمال و رفتار انسان‌ها به غذاهاي مصرفي بستگي دارد و کسانيکه کمتر از پروتئين‌ها و قندها بهره مي‏گيرند کمتر مي‏توانند فکر کنند و يا اعمال و رفتار خود را کنترل کنند. و کساني که بيشتر اعمال نرمي و لطافت و حالت خنده در چهره آنان ظاهر مي‏شود افرادي هستند که مقدار مصرف چربي و قندها در بدن آنها فزوني نشان مي‏دهد و در صورتي که مصرف پروتئين‌ها و مواد گوشتي افزون گردد در جديّت و پايداري در افکار و اعمال و رفتار بيشتر قابل رويت مي‏باشد.

نويسنده دکتر نجم الدين حاجي سيدحسني

گرد آورنده : محمد تقي اشتري دليوند

نظر شما