شناسهٔ خبر: 18625894 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: بولتن‌نیوز | لینک خبر

خواص گوشت بلدرچین در مقابل گوشت مرغ

خبرگزاری میزان

امروزه شاهد تبلیغات گسترده ای در مورد استفاده از گوشت بلدرچین و خواص آن هستیم.

صاحب‌خبر -
به گزارش بولتن نیوز، امروزه شاهد تبلیغات گسترده ای در مورد استفاده از گوشت بلدرچین و خواص آن هستیم.این تبلیغات باعث شده گوشت بلدرچین به یکی از مواد غذایی لوکس برای افراد تبدیل شود.
 
محمد تقی انوشه متخصص تغذیه و رژیم درمانی اظهار داشت:موادی که در گوشت بلدرچین وجود دارد،از نظر ارزش غذایی همان مواد مغزی است که در گوشت قرمز، ماهی، مرغ و حتی مواد لبنی از قبیل شیر به وفور یافت می‌شود.

وی افزود: اگر گوشت بلدرچین از نظر ارزش غذایی نسبت به مرغ کمی غنی‌تر است در عوض به علت حجم و جثه بسیار کوچکش باید در هر وعده غذای ۲ الی سه بلدرچین کامل میل شود تا هم از نظر ارزش غذایی و هم از نظر رفع گرسنگی برای یک فرد بالغ کفایت کند. این در حالی است که هزینه آن بسیار بیشتر از مرغ تمام می‌شود و خانواده هایی که قدرت خرید آن را ندارند، تصور می کنند که منبعی غنی از مواد پروتئینی و مغذی را از دست داده اند.

گفتنی است؛ گوشت بلدرچین منبع غنی پروتئین، کلسیم، ویتامین های گروه B و آهن است اما قیمت بالای آن، گوشت این پرنده را در زمره خوراکی‌های لوکس قرار داده است.

انوشه با تاکید بر اینکه گوشت بلدرچین از نظر قیمت و مسائل عرضه همیشه در دسترس نیست، این سوال را مطرح کرد که مگر هر خانواده متوسط چند بار در ماه قدرت تامین این غذا را دارند؟

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی ادامه داد: این ماده مغذی را می‌توان در لبنیات دیگر هم تامین کرد و والدین یا خانواده های بیماران نگران تامین مواد غنی و مورد نیاز فرزندانشان تنها از طریق گوشت بلدرچین نباشند چرا که تبلیغات فراوان آن بیشتر جنبه بازی با کلمات دارد.

نظر شما