شناسهٔ خبر: 18583756 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

مضرات زردچوبه

خبرگزاری میزان- مصرف زیاد زردچوبه باعث تحریك دستگاه گوارش می‌شود.

صاحب‌خبر -
به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، بسیاری از مواد اكسیدان و مواد حاوی رادیكال‌های آزاد كه دارای اثرات مخرب و سرطان‌زا هستند حاصل بسیاری از موادمصنوعی هستند که به صورت موادخوراكی و نوشیدنی به بدن ما سرازیر می‌شوند.
 
این مواد در پالایشگاه بزرگ بدن (کبد) به مواد ارزشمند و مضر و سمی تغییر شكل می‌دهند.
 
به همین دلیل است که در سال‌های اخیر مشكلات كبدی در جهان بسیار گسترده شده است.

 
مصرف زیاد زردچوبه باعث تحریك دستگاه گوارش می‌شود

زردچوبه پودر ریشه گیاه معروف زردچوبه است و سالیان درازی است كه به عنوان مهم‌ترین ادویه‌های خوراكی به شمار می‌رود. زردچوبه دارای خواص متعددی از جمله ضدمیكروب، ضدسرطان، آنتی‌اكسیدان، كاهش دهنده چربی خون، ضدنفخ و اسپاسم، محرك سیستم ایمنی بدن و به خصوص محافظ كبد است.

گرچه زردچوبه در حد مصرف غذایی اثرات خوبی بر بدن دارد ولی اگر بخواهیم از خواص آن به عنوان دارو بهره‌مند شویم (به عنوان نمونه برای برطرف كردن مشكلات كبدی) باید روزی 2 تا 3 گرم از آن را مصرف كرد.

باید توجه داشت چون مقدار مصرف زیاد زردچوبه باعث تحریك دستگاه گوارش می‌شود باید این میزان را در سه نوبت مثلا هر نوبت یك گرم به فواصل صبح، ظهر و شب مصرف كرد. یكی از راه‌های مصف ساده زردچوبه قراردادن آن در كپسول‌های خالی 500 میلی‌گرمی است كه می‌توان آنها را از داروخانه تهیه كرد.
 
منبع: سلامانه
 
انتهای پیام/
 
 

نظر شما