شناسهٔ خبر: 18222695 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

اتوگو، فلاس، انیماتوریست و بده بستون را بشناسید

استارت‌آپ‌ها معمولا نیاز به سرمایه اولیه هنگفتی ندارند و به کمک فناوری توسعه پیدا می‌کنند. در حقیقت سرمایه اولیه استارت آپ ها ایده ها هستنند که شما با چند نفر از آنان آشنا خواهید شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسکانیوز، دانشگاه های نسل چهارم مدت هاست گام در این مسیر گذاشته. اما در کشور ما چندسالی است که این موضوع آغاز شده و این رویدادهای ایده تا عمل با حضور دانشجویان برگزار می شود. دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان دانشگاه پیشگام در این زمینه در کشور، چند دوره استارت آپ در واحد های مختلف برگزار کرده است. دانشگاه آزاد هم بنابر تاکیدات همیشگی دکتر میرزاده، سعی بر رسیدن به هدف اصلی دانشگاه های روز دنیا یعنی کارآفرین محور بودن دارد. برگزاری این دست رویدادها گام اول در این راه است. همچنین کم و حمایت از افراد خلاق و ایده های خلاق برای ایجاد شرکت های دانش بنیان و کاربردی کردن ایده ها است.

اما اولین رویداد ایده تا عمل فرهنگی با محوریت اقتصاد فرهنگ و با مشارکت واحد تهران غرب از چهارشنبه شب در دانشگاه آزاد اسلامی آغاز به کار کرد.

در این رویداد که بیش از 110 دانشجو از دانشگاه های آزاد اسلامی تهران، قم، قزوین و البرز و همچنین دیگر دانشگاه های کشور مانند دانشگاه تهران شرکت کردند. بیش از 40 رویداد با کمک مربیان بررسی، پرداخته و در نهایت روز جمعه توسط هیات داوری منتخب می شوند.

در این رویداد مانند دیگر رویداد ها دانشجویان ایده های زیادی برای ایده مطرح کردند. از ایده کتابخانه سیار تا سامانه ای برای گردشگری ایران.

ایده اتوگو از محمد رضا رحمانی ایده بعدی بود که درباره خدمات اتومبیل است. رحمانی در باره ایده خود می گوید: این ایده با استفاده از اینترنت اشیا برنامه ریزی شده است. بدین شکل که قبل از خرابی ماشین این موضوع به راننده اطلاع داده می شود. اگر هم ماشین خراب شود با استفاده از گیرنده هوشمند که در مکانیک ها وجود دارد، نزدیک ترین مکانیک را از خرابی ماشین مطلع می سازد.

فلاس نام ایده بعدی از حمزه لویی است که برای دانشجویان طراحی شده است. بدین معنا که دانشجویان برای دریافت جزوات خود در این سامانه با یکدیگر ارتباط پیدا می کنند. البته حمزه لویی طرح خود را فقط یک برنامه شب امتحانی نمی داند، بلکه او معتقد است که دانشجویان برای انجام پروژه های مشترک هم نیز می توانند در طول ترم دانشگاهی خود از این برنامه استفاده کنند.

انیماتوریست نام ایده ای از رخشانی زاده دانشجوی واحد تهران غرب بود که در این طرح با استفاده از ساخت انیمیشن سعی در اصلاح برخی موارد فرهنگی می شود و به نوعی بازتاب اخلاق و رفتار در جامعه می شود.

با ایده بده بستون هم کتاب قرض دهید و هم درآمد داشته باشید

ایده بده بستون نام ایده دیگری از سعیده بادله است که در رویداد شرکت کرده است. بادله ایده خود را اپلیکیشنی برای کسانی که می خواهند کتاب قرض بدهند و قرض بگیرند معرفی می کند و معتقد است این اپ راهی برای افزایش فرهنگ کتاب خوانی در کشور است و از طرفی باعث ایجاد کسب و کار می شود.

بادله در ادامه در تریح ایده خود می گوید: این اپ را طوری برنامه ریز یمی کنیم که کسانی که می خواهند کتاب قرض دهند شرایط را تعیین گنند. بدین معنا که برای مدت مشخص کتابی را که قرض می دهند در ازای ان مبلغی را دریافت می کنند.

دانشجوی خلاق دانشگاه آزاد می افزاید: به دلیل اینکه من درشته معماری درس می خوانم و هزینه کتاب های این رشته هم بسیار زیاد است، ایده ایجاد این اپ به ذهن من رسید که امیدوارم بتوانم ان را کاربردی کنم.

گزارش: حسین حبیب زاده

200

نظر شما