شناسهٔ خبر: 17699180 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: جام‌جم آنلاین | لینک خبر

درآمد ۸۰ میلیونی ماهانه کانال‌های تلگرامی

در دو سال گذشته تلگرام به‌صورتی باورنکردنی به یک منبع درآمدزایی جدی برای بسیاری از ایرانیان تبدیل شده است، اما فکر می‌کنید کانال‌های تلگرامی پرمخاطب در ایران ماهانه چقدر از این پلتفرم درآمد کسب می‌کنند؟ حتما شما هم درباره درآمدهای میلیونی این کانال‌ها شنیده‌اید. پس از آنکه در روزهای اخیر شاهد انتشار رندرهایی از پرچمدار جدید ال جی بودیم، در نهایت امروز اولین تصاویر واقعی از نسخه پروتوتایپ یا آزمایشی آن فضای وب را در بر گرفت. عکس های فاش شده با رندرهای مورد اشاره همخوانی داشته اما از آنجایی که کماکان در مراحل تست و بررسی است، ظاهر نهایی آن را به نمایش نمی گذارند. شاید برای افرادی که به دنبال امنیت بیشتر در فضای وب و یا دسترسی به محتوای مسدود شده هستند، شبکه های خصوصی مجازی یا به اختصار VPNها یک راه حل ایده آل به نظر برسد. نرم افزارهای VPN از کاربران با رمزنگاری کردن ترافیک اینترنت و یا تغییر مسیر آن به داخل کشورهای دیگر محافظت می کنند اما نتایج تحقیقی که اخیراً صورت گرفته، نشان می دهد که استفاده از VPNها کاربران را در معرض خطر قرار می دهد. تا همین چند سال پیش عرضه هارددیسک هایی که بیش از یک ترابایت ظرفیت داشته و قیمت مناسبی داشته باشند، یک رویا بود، اما سیگیت این رویا را عملی کرده است. گروه هکری انانیموس خواستار اقدامی جهانی برای مقابله با دیکتاتوری دونالد ترامپ شد. یکی از مشکلات اصلی شهر دوبی ترافیک سنگین است و در این شرایط تیم‌های امداد و نجات برای رسیدن به محل حوادث با مشکلات زیادی مواجه هستند. به همین دلیل آتش نشانان دوبی اکنون می توانند برای خاموش کردن آتش در ترافیک‌ سنگین خیابان های که در خط ساحلی قرار دارند، از راه‌های آبی، جت اسکی و جت پک استفاده کنند. این روزها برای برخی از مشترکین اعتباری همراه اول پیامکی با عنوان مشترک گرامی مبلغ 4500 ریال بابت سرشماره 9830756 با تایید دریافتی از حساب شما کسر گردید، دریافت شد.

صاحب‌خبر -

سایت تکراسا براساس تحقیقی میدانی، مطلبی درباره تعداد مخاطبان این کانال‌ها و درآمدشان منتشر کرده است. هرچند اعداد و ارقام منتشر شده در این گزارش تقریبی است، ولی می‌توان به دورنمایی از وضعیت درآمدزایی کانال‌های خبری و غیرخبری پربازدید کشور دست یافت. اطلاعات منتشرشده نشان می‌دهد با افزایش تعداد مخاطبان هر کانال، درآمد آنها نیز افزایش پیدا می‌کند؛ طوری که کانال‌های تلگرامی با بیش از یک میلیون عضو حدود 80 میلیون تومان، کانال‌های با 500 هزار تا یک میلیون عضو حدود 50 میلیون، کانال‌های با صد تا 500 هزار عضو حدود 25 میلیون تومان و کانال‌های با 50 تا100 هزار عضو نزدیک به پنج میلیون تومان در ماه درآمد دارد. سایت تکراسا اطلاعات خود را از یکی از استارت‌آپ‌های حوزه تبلیغات آنلاین به دست آورده است.

در واقع تلگرام در ایران یک نرم‌افزار پیام‌رسان ساده نیست و به پلتفرمی تبدیل شده که کارکردی مشابه شبکه‌های اجتماعی دارد. طبق اطلاعات منتشر شده در ماه‌های اخیر از سوی نهادهای مرتبط، تلگرام حدود 40 درصد پهنای باند اینترنت را در ایران مصرف می‌کند و ایرانیان بیش از صد هزار کانال در تلگرام ایجاد کرده‌اند و روزانه 1.2 میلیون پست در این کانال‌ها ایجاد می‌شود. درباره شیوه درآمدی این کانال‌ها باید گفت آنهایی که محتوای خوب تولید و مردم از آنها استقبال می‌کنند به پلتفرمی برای جذب آگهی تبدیل می‌شوند.

کانال‌های تجاری به‌طور معمول در روز بین 15 تا 20 پست غیرآگهی و پنج تا هشت پست تبلیغاتی منتشر می‌کنند. این کانال‌ها براساس تعداد اعضا، شهرت و خط‌‌مشی خود تبلیغات را قبول می‌کنند. طبق گزارش سایت تکراسا، این کانال‌ها به‌طور متوسط برای ارسال یک آگهی تنها برای دو ساعت 200 تا 400 هزار تومان دریافت می‌کنند و بعد آن تبلیغ حذف می‌شود. البته قیمت‌ها به مدت زمان بودن آگهی روی کانال هم بستگی دارد.

جالب این‌که بعد از وقوع حادثه دلخراش فرو ریختن ساختمان پلاسکو در تهران به صورت تصاعدی به کاربران کانال‌های خبری افزوده شد.

ضمیمه کلیک جام‌جم

نظر شما