شناسهٔ خبر: 16055371 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: فردا قدیمی | لینک خبر

سالاد عدس و هویج یک پیشنهاد مقوی و خوشمزه

عدس سرشار از اسید فولیک است و برای خانم‌هایی که نزدیک زایمانشان است یک لیوان عدس پخته حدود ۹۰ درصد نیاز بدنشان به اسید فولیک را تامین می‌کند.

صاحب‌خبر -
سرویس سبک زندگی فردا: در این مطلب به شما طرز تهیه سالاد عدس و هویج به نقل از فودفا آموزش می‌دهیم.
 
سالاد عدس و هویج یک پیشنهاد مقوی و خوشمزه 
 
مواد لازم برای تهیه سالاد عدس و هویج:
۱ فنجان عدس نپخته

۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۲ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه

۱ عدد سیر خرد شده

۲ قاشق غذاخوری سرکه سیب

۲ پیازچه خرد شده

۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

۱/۴ پیاز قرمز کوچک خرد شده

۱ عدد  هویج خرد شده

نمک

فلفل سیاه و سفید

طرز تهیه سالاد عدس و هویج:
ابتدا عدس‌ها را به همراه اب در قابلمه ریخته و به مدت ۴۵ دقیقه خوب می‌پزیم. در ادامه در ظرفی روغن زیتون، سیر و سرکه را به خوبی هم می‌زنیم. در ادامه عدس‌ها را با تمامی مواد و مخلوط سرکه آماده شده به خوبی هم می‌زنیم. نوش جان و لذت ببرید!

خواص مواد غذایی اصلی:
عدس سرشار از اسید فولیک است و برای خانم‌هایی که نزدیک زایمانشان است یک لیوان عدس پخته حدود ۹۰ درصد نیاز بدنشان به اسید فولیک را تامین می‌کند. منبع مناسب برای آهن است و اگر با منابع غذایی ویتامین C مثل: گوجه فرنگی و کلم بروکلی و… مصرف شود آهن بهتر جذب بدن می‌شود. از نظر پروتئین نیز غنی است.

دلیل نارنجی بودن هویج بتاکاروتن موجود در هویج است. بتاکاروتن پیش ساز ویتامین A در بدن است. یعنی در بدن تبدیل به ویتامین A می‌شود. این ویتامین نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد و هم چنین در رشد سلول‌ها و تولید مثل اهمیت فراوانی دارد.
 

نظر شما